+31 6 38191193 info@jegezondebaan.nl

Over mij

Mijn naam is Rob van Kesteren en ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen.
Als hulpverlener organiseerde ik wandelactiviteiten en ontdekte mijn passie voor wandelen en coaching. Het geeft mij dan ook veel voldoening om samen met mensen hun talenten en drijfveren te ontdekken, en breng ik de coachee in positieve omstandigheden. In mijn coachwerk komen verschillende werkervaringen samen en kan ik deze gericht inzetten om coachees verder te helpen. Voorheen werkte ik o.a. als reisbegeleider en gids in Italië en Kroatië, en organiseerde wandelingen en mountainbiketochten. In 2009 volgde ik de opleiding HBO Toegepaste Psychologie en sinds 2015 heb ik hier verdieping aangegeven met de Post HBO Wandelcoachopleiding van Het Coach Bureau. Tijdens deze opleiding richtte ik mijn eigen Wandelcoachpraktijk JeGezondeBaan op. Binnen deze opleiding heb ik kennis mogen maken met de krachtige werking van Wandelcoaching en oplossingsgerichte gespreksvoeringen. De natuur ontspant en maakt de mens creatiever, zeker in combinatie van een beweging als wandelen. Dit zijn nog maar een paar voordelen van wandelen en coachen in de natuur.
Zo heb ik ook Natuurcoaching ontdekt via een collega coach. Net als met Wandelcoaching kun je met behulp van de natuur reflecteren en metaforisch werken met elementen uit de natuur. De natuur als coach. Mijn stijl van coachen is oplossingsgericht en hierbij gebruik ik graag motiverende gespreksvoering. Het wandelen (en coachen) neem ik ook mee in mijn werkzaamheden als ambulant begeleider. Het wandelen is een middel om in proces te raken en niet het doel.

Lees hier een aantal ervaringen: http://www.jegezondebaan.nl/ervaringen/

 

De natuur ontspant en maakt de mens creatiever. Dit zijn nog maar een paar voordelen van het coachen in de natuur. Hiernaast heb ik met coachcollega’s wandelcoachbijeenkomsten.
Zo heb ik ook Natuurcoaching ontdekt via een collega coach. Net als met Wandeloaching kun je door middel van wandelen en gespreksvoering met behulp van de natuur reflecteren en metaforisch werken met elementen in de natuur. De natuur als coach. Mijn stijl van coachen is oplossingsgericht en intuïtief. Het wandelcoachen neem ik ook mee in mijn werkzaamheden als ambulant begeleider.

Lees hier een aantal ervaringen: http://www.jegezondebaan.nl/ervaringen/

 

De natuur ontspant en maakt de mens creatiever. Dit zijn nog maar een paar voordelen van het coachen in de natuur. Hiernaast heb ik met coachcollega’s wandelcoachbijeenkomsten.
Zo heb ik ook Natuurcoaching ontdekt via een collega coach. Net als met Wandeloaching kun je door middel van wandelen en gespreksvoering met behulp van de natuur reflecteren en metaforisch werken met elementen in de natuur. De natuur als coach. Mijn stijl van coachen is oplossingsgericht en
intuïtief. Het wandelcoachen neem ik ook mee in mijn werkzaamheden als ambulant begeleider.

Lees hier een aantal ervaringen: http://www.jegezondebaan.nl/ervaringen/