+31 6 38191193 info@jegezondebaan.nl

Over mij

Mijn naam is Rob van Kesteren en ik woon samen met mijn partner en dochter in het land van Maas en Waal. Ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen.

Als hulpverlener organiseerde ik wandelactiviteiten en ontdekte mijn passie voor wandelen en coaching. Het geeft mij veel voldoening om samen met mensen talenten en drijfveren te ontdekken. In mijn coachwerk komt van alles samen en kan ik al mijn ervaring inzetten om mensen verder te helpen. Voorheen werkte ik o.a. ook als reisbegeleider en gids. In 2009 volgde ik de opleiding HBO Toegepaste Psychologie en inmiddels heb ik hier verdieping aangegeven met de Post HBO Wandelcoachopleiding van Het Coach Bureau. Tijdens deze opleiding richtte ik mijn Wandelcoachpraktijk JeGezondeBaan op. Binnen deze opleiding heb ik kennis mogen maken met de krachtige werking van Wandelcoaching. Daarnaast heb ik met coachcollega’s bijeenkomsten. Zo heb ik ook Natuurcoaching ontdekt. Net als met Wandeloaching kun je door middel van gespreksvoering in de natuur reflecteren en metaforisch werken met elementen in de natuur. De natuur als coach. Mijn stijl van coachen is oplossingsgericht en intuïtief.

Lees hier een aantal ervaringen: http://www.jegezondebaan.nl/ervaringen/